‘De Hoedenmaker,’ is een uitzonderlijk mooi vakantiehuis. Het is een charmante en elegante woning die gebouwd werd rond 1675. Deze woning is gelegen in het hart van Brugge en heeft een typische Vlaamse trapgevel. Deze vakantiewoning is gelegen in het Sint Gillis kwartier op ongeveer 400 m ten noorden van de middeleeuwse haven van de stad en op slechts 10 minuten wandelafstand van de Grote Markt en het Belfort. ‘De Hoedenmaker’ is een drie verdiepingen hoge woning met een bewoonbare oppervlakte van 110 vierkante meter. Het interieur met zijn originele eiken balken en oude vloer is een streling voor het oog. De woning is volledig bemeubeld, voorzien van een volledig ingerichte keuken en uitgerust voor uw comfort.

Grote, comfortabele bedden zorgen voor een ontspannen en aangenaam verblijf. Een ommuurde tuin met voorziene tuinstoelen maken het verblijf nog aangenamer.

In een origineel “House book” zult u alle mogelijke informatie en aanbevelingen aantreffen die u gedurende uw verblijf kunt nodig hebben.

Wij zijn ervan overtuigd dat u zich hier meteen thuis zal voelen.

Wij wensen u een aangenaam verblijf in Brugge toe!

Geschiktheid:
  • huren op lange termijn mogelijk
  • kinderen welkom
  • roken niet toegestaan
  • huisdieren niet toegestaan
  • ongeschikt voor oudere gasten/minder validen

nl fr de en es it